søndag, august 06, 2006

Poker...suk

Ak, findes der et værre spil end poker når det kommer til manglende pengefornemmelse, fraværd af nogen form for strategisk sans eller generelt held i spil (og nej det giver ikke automatisk held i kærlighed). Ja, poker har aldrig været min stærke side, men det er jo hipt, det er in, det er det de unge de vil ha' og så er det også en halvårlig tradition jeg har haft med gutterne de sidste .. hmm.. 7 år? Måske endda mere endnu.. Det er egentlig ikke fordi vi alle tager det lige alvorligt. Jo bevares, det gør da lidt nas at tabe 150 på en aften, men så er det heller ikke værre. Og underholdningen .. ubetalelig.

For at det skal være en god poker aften har vi brug for et par ting..
A) gutterne, hvilket vil sige brødrene (anders og claus), Thomas og så undertegnede. Derudover har vi haft et par medløbere i tidens løb men det er hovedsageligt bare os der sidder lårerne af hinanden.
B) øl. eller spiritus, men i aftes var det øl.
C) en brødre fejde. Brødrene har det med at gå i clinch med hinanden. Og det er sjovt. Vi snakker altså i poker, ikke fysisk (jeg afviser dog ikke at det også ku være sjovt). De har simpelthen en tendens til at overbyde hinanden helt åndsvagt, fordi de ja.. er brødre.. og så vil de jo sikkert bevise et eller andet med det. Sjovt i hvert fald.
D) Diskussioner en masse. Claus elsker at diskutere. Om alt. Det er fuldstædning ligegyldigt om det er politisk, religiøst, musikalsk etc. Så længe det kan pisse folk af til at tage handsken op og gå i clinch med ham. Det gør vi så...
E) en eller anden vinder. Og vi diskutere videre.

Og det var stort set det der skete i går. Masser af poker, øl, diskussioner, lidt for lidt af de berømte brødre fejder og lidt mere øl. Diskussionsmæssigt blev der diskuteret Gud. Siden Thomas er den eneste overbeviste kristne i klubben, følte Claus jo ligesom det var hans pligt at sætte spørgsmålstegn ved tro i det hele taget. Så der blev diskuteret guds omnipotens eller mangel på samme, hvor mange af sine handlinger man som Kristen kan afskrive som fri vilje og hvor meget gud burde have indflydelse på, og hvis han ikke har indflydelse hvorfor burde man så tilbede en gud uden magt... etc. Jup, tunge sager. Og så diskuterede vi opvækst, samfundstabere, psykopater, men siden ingen aften er fuldendt uden Pia K, så vi kom også forbi den etiske disskusion om hvorvidt at det er okay siden der dør så og så mange om året i trafikken, at håbe hun var den næste der røg. Claus forstår virkelig at stille de rigtige spørgsmål, for den sidste her gav virkelig grobund for en diskussion, da vi sad uden for tivoli klokken 3.30 om natten (vi var løbet tør for øl omkring klokken halv to og istedet for at gå i byen fandt vi nogle flere øl og en bænk).

Alt i alt en fin aften.. men lige nu... tømmermænd.

Ingen kommentarer: